Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond Vitesse-AZ


26 augustus 2006 - Vanavond een test voor twee ploegen die komend seizoen verwachten hoge ogen te gooien. Op het programma staat namelijk Vitesse-AZ. De thuisploeg lijkt zich onder de nieuwe trainer Aad de Mos weer te gaan ontpoppen als een subtopper, terwijl AZ binnen een aantal jaren wil strijden op het kampioenschap. De selectie is er misschien dit seizoen al klaar voor.

Beide teams wonnen hun eerste wedstrijd. AZ maakte in het eigen DSB-stadion gehak van NAC Breda, de Brabanders werden met 8-1 afgedroogd. Vitesse won op het Kasteel met 2-1 van Sparta Rotterdam. Zowel Vitesse als AZ zijn er op gebrand ook hun tweede wedstrijd winnend af te sluiten. Onder leiding van scheidsrechter Luinge zal het in het Gelredome een heet avondje worden.

Vanavond is het ook een weerzien van Stijn Schaars met Vitesse. AZ nam de middenvelder in 2005 voor twee miljoen euro over van Vitesse. Schaars zat toen nog op de bank in Arnhem. Inmiddels is de middenvelder uitgegroeid tot international. Ook Theo Janssen is dat inmiddels. Vanwege de aanwezigheid van Janssen zat Schaars in Arnhem vaak op de bank, nu spelen beide vanavond tegen elkaar.

AZ wordt vanavond door de bookmakers gezien als de favoriet. Voor winst van het elftal van Louis van Gaal wordt 1,90 maal je inleg uitgekeerd. Voor een overwinning van Vitesse is dat maar liefst 3,70. Een gelijkspel levert nog altijd 3,30 maal je inzet op. Wed nu 15 euro GRATIS op Vitesse-AZ

Programma vanavond
19.00 uur SC Heerenveen-Willem II
20.00 uur RKC Waalwijk - Excelsior
FC Utrecht - Sparta Rotterdam
Vitesse-AZ

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!