Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint ook haar tweede duel


26 augustus 2006 - AZ heeft ook haar tweede wedstrijd winnend weten af te sluiten. Het elftal van Louis van Gaal moest het vanavond in het Gelredome opnemen tegen Vitesse. Een sterker geachte tegenstander dan vorige week NAC Breda, opnieuw wist AZ echter de drie punten binnen te halen. In Arnhem werd het vandaag 3-1.


AZ begon goed aan het duel. Na twintig minuten kwam AZ op voorsprong door een treffer van Koevermans. Vitesse gaf zich echter niet gewonnen. Het kreeg zelfs een aantal kansen op de gelijkmaker, een doelpunt viel echter niet. AZ ging zodoende rusten met een 1-0 voorsprong.

Na een klein uur spelen kwam AZ zelfs op 2-0. Een aangeraakt schot van Arveladze kon nog door Wapenaar worden gepareerd, in de rebound was het echter Stijn Schaars die van dichtbij de bal kon intikken. Vitesse leek te gaan breken maar wist zich snel te herpakken.

Opnieuw waren er enkele mogelijkheden voor een treffer. Zo kreeg het op de rand van de zestien meter van AZ enkele vrije trappen die gevaarlijk werden via Theo Janssen. Uiteindelijk zou de aansluitingstreffer in de voorlaatste minuut van het duel vallen. Danko Lazovic was de doelpuntenmaker. Vitesse probeerde nog tot 2-2 te komen maar het was AZ dat als laatste scoorde. Demy de Zeeuw maakte in de vierde minuut van de blessuretijd de 3-1 en schonk AZ daarmee drie punten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!