Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht en Sparta spelen gelijk


26 augustus 2006 - FC Utrecht heeft in haar eerste thuisduel van het nieuwe seizoen punten gemorst tegen Sparta Rotterdam. In de Domstad werd het vanavond 2-2. Duur puntverlies dus voor FC Utrecht wat zeker in de tweede helft het betere voetbal had en ook kansen kreeg voor de overwinning.

Tom Caluwť had FC Utrecht in de eerste helft tot twee maal toe op voorsprong gezet. De Belgische middenvelder opende na 24 minuten spelen de score. Yuri Rose tekende voor de gelijkmaker, maar vlak voor rust was het opnieuw Caluwť die scoorde. De Belg omspeelde Sparta doelman Ponk en rondde beheerst af.

In de tweede helft leek FC Utrecht de voorsprong verder te gaan uitbouwen. Een derde Utrechtse goal bleef echter uit. Een moment van onachtzaamheid in de defensie van de thuisploeg leverde Sparta uiteindelijk de gelijkmaker en dus een punt op. Vlak voor tijd scoorde Olfers uit een corner, de verdediger was compleet vrijgelaten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!