Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mika Vayrynen onderhandelt met Celta de Vigo


27 augustus 2006 - Mika Vayrynen vertrekt zo goed als zeker bij PSV om te gaan spelen voor het Spaanse Celta de Vigo. De 24 jarige middenvelder is met toestemming van PSV al afgereisd naar Spanje om daar te onderhandelen met de Spaanse club. Vayrynen is bij PSV geen vaste waarde, veel speelminuten lijken er ook dit seizoen niet in te zitten vandaar kiest de Fin voor een transfer.


,,Het is beter voor mij om weer wekelijks te gaan spelen'', aldus de 21-voudig international in De Telegraaf. Volgens de krant heeft PSV door de komst van de Ecuadoraanse middenvelder Edison Méndez op huurbasis een overschot aan middenvelder.

PSV nam de middenvelder in de zomer van 2005 over van SC Heerenveen. De Finse international zou in zijn eerste seizoen slechts elf maal in actie komen waarin hij twee keer scoorde. De 1.82 meter lange middenvelder speelde eerder vier seizoenen voor SC Heerenveen, daarvoor kwam hij in eigen land uit voor FC Jokerit.

Ondertussen wordt in De Telegraaf ook gemeld dat Cocu en Reiziger hun boezemvriend Patrick Kluivert hebben gebeld om hem te polsen voor een mogelijke transfer naar PSV. Ronald Koeman zou dat het duo hebben gevraagd. Kluivert mag bij het Spaanse Valencia transfervrij vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!