Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Groningen spelen 1-1 gelijk


27 augustus 2006 - NEC en FC Groningen speelden vandaag in Nijmegen met 1-1 gelijk. De wedstrijd was bij vlagen nauwelijks het aanzien waard. Beide teams konden geen aanspraak maken op de winst, een gelijkspel is dan ook een terechte afspiegeling van het duel.


Al na acht minuten nam NEC de leiding. Denneboom zette de thuisploeg op aangeven van Holman op voorsprong. NEC leunde daarop achterover en liet Groningen komen, NEC loerde op de counter. Nog voor rust zou Groningen echter gelijkmaker. Buijs ontsnapte aan buitenspel en bediende Salmon. De Zuid-Afrikaanse aanvaller maakte na 34 minuten de gelijkmaker.

In de tweede helft zakte de wedstrijd na een bedenkelijk niveau. NEC had wel het initiatief maar daar bleef het dan eigenlijk ook bij.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!