Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blaise N'Kufo bezorgt PSV eerste nederlaag


27 augustus 2006 - FC Twente heeft zich vandaag gerevancheerd op de resultaten afgelopen week. Het elftal van Fred Rutten verloor vorige week emt 3-0 van streekgenoot Heracles en werd ook nog eens uitgeschakeld in het UEFA Cup toernooi. Vandaag trakteerden de Tukkers PSV op een 1-0 nederlaag. Blaise N'Kufo werd matchwinner door voor de enige treffer te zorgen.


De enige treffer van het duel viel negentien minuten voor tijd. Op aangeven van Bas Sibum kwam N'Kufo alleen voor PSV doelman Gomes, die terugkwam van een schorsing. De Zwitserse aanvaller rondde hierop beheerst af en bracht FC Twente de voorsprong.

Eerder had Gomes PSV al een aantal malen in de wedstrijd gehouden. De beste kansen waren namelijk van FC Twente. Onder meer Sharbel Touma en Blaise N'Kufo waren eerder dichtbij een treffer maar vonden Gomes op hun weg.

PSV zal zich komende week naar alle waarschijnlijk nog gaan versterken met een aanvaller. Patrick Kluivert wordt veelvuldig genoemd. Het zou trainer Ronald Koeman weer meer opties geven, nu is men beperkt in de aanval.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!