Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord kan opnieuw niet winnen


27 augustus 2006 - Feyenoord heeft ook haar tweede duel in het seizoen 2006/2007 niet winnend weten af te sluiten. In de eigen Kuip werd vanmiddag met 0-0 gelijkgespeeld tegen Heracles Almelo. Vorig seizoen werd het nog een 7-1 overwinning voor het elftal van Erwin Koeman, vandaag wist men het net niet te vinden.

De wedstrijd was nauwelijks het aanzien waard. Feyenoord speelde, buiten de tien minuten na rust, in een veel te laag tempo om het Heracles Almelo echt moeilijk te maken. De grootste mogelijkheid kwam zelfs uit een standaardsituatie. Een vrije trap van Pierre van Hooijdonk belandde echter op de binnenkant van de paal.

Het duel was pas laat afgelopen. De wedstrijd kende al een vertraging van tien minuten. Dirk Kuyt nam afscheid van zijn legioen en dat kostte tijd. Na 35 minuten spelen zou assistent-scheidsrechter Thijs Rozeboom onwel worden. Hierdoor werd het duel logischerwijs ruim tien minuten onderbroken. Met de heer Rozeboom gaat het naar omstandigheden goed, wel zal hij ter observatie in het ziekenhuis moeten blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!