Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Type Abramovich' wil investeren in Feyenoord


28 augustus 2006 - Feyenoord grijpt al jaren naast de prijzen. Er zou nu echter een oplossing zijn. De huidige Feyenoord voorzitter Jorien van den Herik geeft namelijk aan dat hij een 'type Abramovich' kent die miljoenen in Feyenoord wil steken. Het is onbekend wie deze persoon is. De supporters van Feyenoord zien het in ieder geval helemaal zitten.

Onder Jorien van den Herik werd er nauwelijks een prijs gepakt, het kan dus alleen maar beter gaan onder een nieuwe voorzitter, zo oordelen de supporters. In het Algemeen Dagblad gaat chef-sport Chris van Nijnatten in zijn eigen column ook in op mogelijke investeerders. De journalist meldt dat er ook een aantal Van den Herik-gezinden zijn die als Feyenoord fan de huidige voorzitter met geld willen gaan ondersteunen.

Het nieuws zal Feyenoord de komende dagen nog wel in een greep houden. In Rotterdam zal iets moeten gebeuren. Voor het sluiten van de transfersmarkt in de nacht van donderdag op vrijdag is het noodzakelijk dat er nog minimaal een spits bijkomt. Mogelijk kan die wel worden gehaald met het geld van het 'type Abramovich'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!