Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wil Altheer niet aan Excelsior verhuren


29 augustus 2006 - Excelsior staakt de pogingen om Jeffrey Altheer van Feyenoord te verhuren. De negentienjarige verdediger is aanvoerder van het beloftenteam van Feyenoord. Excelsior had de speler graag gehuurd, maar tot drie maal gaf Feyenoord aan niet te willen meewerken. Excelsior-directeur Simon Kelder in het Algemeen Dagblad: "We hebben het nu drie keer gevraagd. Nu houdt het op."

Altheer had een tijdelijke overstap naar Excelsior wel zien zitten maar zal nu genoegen moeten nemen met een plaats in het beloftenelftal van Feyenoord. Eerder verhuurde Feyenoord al wel Christian Gyan. Gisteren maakte Excelsior bekend Henrico Drost te hebben gehuurd van SC Heerenveen waardoor de komst van Altheer niet langer noodzakelijk is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!