Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Herik gaat 'Vrienden van Feyenoord' bellen


29 augustus 2006 - Zondagavond hoorde Jorien van den Herik voor het eerst dat er gefortuneerde Rotterdammers zijn die Feyenoord financieel willen helpen. In het Algemeen Dagblad zegt de voorzitter daarop het volgende: "Ik had het liever van henzelf gehoord. Maar ik ga ze bellen. Natuurlijk. Hun hulp voelt prettig aan. Ik ken ze; ze worden niet gedreven door eigenbelang, ze zijn supporter van de club en zijn gevoelig voor wat Rotterdam wil. Als hun plan goed is voeren we het uit."

Wie de mogelijke geldschieters zijn is niet bekend, maar er wordt dus zeker wel wat mee gedaan door Feyenoord. De toekomst ziet er volgens Van den Herik, ook zonder deze geldschieters, gunstig uit voor de club. "Zeker wat betreft de financien. Die zijn inmiddels op orde, geloof me. Qua voetbal wacht ik in spanning op met wie onze technische mensen komen. Ik weet alleen wel dat hun lijstje steeds korter wordt. Je kunt wel geld hebben, maar spelers moeten wel naar je club en naar je competitie willen komen."

Van den Herik gaf overigens verder nog aan dat Feyenoord vandaag aan de supporters openheid van zaken gaat geven. Na vandaag hopen de supporters van Feyenoord dus een stuk wijzer te zijn geworden over de huidige financiele situatie van onze club. (www.fr-fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!