Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adil Ramzi voor twee jaar naar Roda JC


29 augustus 2006 - Roda JC heeft de transfer van Adil Ramzi naar de club dan eindelijk kunnen afronden. Vorige week werd al een akkoord bereikt tussen Roda JC en AZ over de transfersom, vandaag zijn Ramzie en Roda JC het eens geworden. De Marokkaanse middenvelder tekende vandaag een contract voor twee seizoenen bij Roda JC.


De 29 jarige Ramzi kwam de afgelopen jaren uit voor Willem II, PSV, FC Twente en AZ. Tussendoor speelde hij op huurbasis nog korte periodes voor het Spaanse Cordoba en FC Utrecht.

Algemeen directeur Huub Narinx is in zijn nopjes met de transfer, zo laat hij duidelijk weten in het persbericht: “Adil is precies de speler die wij zochten. Hij kan op meerdere posities, zowel in de spits als op het middenveld, uit de voeten.”
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!