Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfermarkt sluit vanavond


31 augustus 2006 - Het wordt vandaag een bijzondere dag in voetballand. De transfermarkt sluit namelijk vannacht om 00.00 uur. Geen enkele club kan dan nog spelers contracteren, mits een speler contractueel verbonden is aan een andere club. Indien een speler zonder club zit kan hij nog ten alle tijd bij een andere club tekenen. Vandaag worden nog de nodige transfers verwacht.


Bij PSV hoopt men op Patrick Kluivert, de speler zal vandaag medisch worden gekeurd. Indien dat naar behoren lukt is hij de nieuwe aanvalsleider van PSV. Slaagt Kluivert daar niet in dan staat de Egyptische aanvaller Zaki klaar om naar Eindhoven te vliegen. Als rechtsback hoopt PSV nog altijd Jan Kromkamp van Liverpool te huren.

Feyenoord zoekt nog een spits. De zoektocht duurt nu al weken maar een spits is nog altijd niet gevonden. Wat te denken van Richard Knopper die in Engeland onderdak hoopt te vinden. Zal Excelsior zich nog gaan versterken? Haalt Groningen een opvolger voor de naar Feyenoord vertrekkende Danny Buijs. VoetbalPlus.nl houdt je vandaag op de hoogte!Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!