Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Dordrecht huurt Van den Boogaart van Sevilla


31 augustus 2006 - FC Dordrecht huurt komend seizoen Mark van den Boogaart van UEFA Cup houder Sevilla. De talentvolle Van den Boogaart maakte in de zomer van 2005 de overstap van de jeugd van Feyenoord naar de Zuid-Spaanse club. Afgelopen jaar speelde de verdediger in het beloftenelftal van Sevilla, komend seizoen mag hij zich bewijzen in de Eerste Divisie.

Van den Boogaart, die in Sevilla meer een verdedigende middenvelder is geworden, speelde ruim tien seizoenen in de jeugd van Feyenoord. In de zomer van 2005 was het Sevilla die de speler uit Rotterdam wegplukte door een kleine transfersom te betalen. Dit seizoen is Van den Boogaart, die volgende week 21 wordt, te bewonderen bij FC Dordrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!