Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kluivert en Kromkamp definitief naar PSV


31 augustus 2006 - Patrick Kluivert en Jan Kromkamp spelen komend seizoen definitief voor PSV, zo meldt de NOS. Kluivert zal in Eindhoven een contract voor twee seizoenen tekenen, Kromkamp tekende voor vijf jaar. Later vandaag zal het bestuur van PSV de twee transfers toelichten. Er wordt met geen woordt gerept over een mogelijke transfer van Diego Tardelli naar de regerend landskampioen.

De 30 jarige Kluivert heeft zichzelf vrijgekocht bij Valencia en komt dus transfervrij naar PSV. Voor Kromkamp heeft PSV een transfersom moeten betalen. Kluivert moet de nieuwe aanvalsleider van PSV worden, terwijl de 26 jarige Kromkamp de rechtsback zal zijn. Kluivert volgt daarmee de naar Celtic vertrokken Jan Vennegoor of Hesselink op, terwijl Michael Lamey plaats moet maken voor Kromkamp.

PSV heeft de transfer nog niet officieel bevestigd, toch is er al iets terug te vinden van de transfer. Op de selectielijst van PSV, op haar eigen website, staat Kluivert en Kromkamp namelijk al weergegeven. Een rugnummer ontbreekt vooralsnog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!