Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buikgriep treft Khalid Boulahrouz


5 september 2006 - Khalid Boulahrouz behoort na zijn schorsing weer tot de selectie van het Nederlands Elftal voor het duel tegen Wit-Rusland. Toch is het maar de vraag of bondscoach Marco van Basten een beroep kan doen op de verdediger van Chelsea. Boulahrouz trainde vandaag namelijk niet mee met de selectie van het Nederlands Elftal, de verdediger kampt met buikgriep.


Door zijn rode kaart, twee keer geel, op het WK tegen Portugal was Boulahrouz voor 1 duel geschorst. De schorsing zat de verdediger afgelopen zaterdag tegne Luxemburg uit. Nu zou Boulahrouz evenals Giovanni van Bronckhorst, die eveneens geschorst was, zijn rentree kunnen maken. Later vandaag waarschijnlijk meer over het al dan niet meespelen van Boulahrouz.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!