Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jasar Takak houdt conditie op peil bij Roda JC


5 september 2006 - Jasar Takak is een van de vele spelers die nog altijd zonder club zit. Nu heeft de middenvelder de clubleiding van Roda JC verzocht om zijn conditie in Kerkrade op peil te kunnen houden. De middenvelder werd afgelopen seizoen door PSV verhuurd aan NEC. Na het vertrek van Cees Lok als coach verloor de controlerende middenvelder zijn basisplaats en verdween hij uit de picture.

Takak is een product van de jeugdopleiding van PSV. Door de Eindhovense club werd de speler verhuurd aan FC Zwolle, RKC Waalwijk en NEC. Nu is de middenvelder clubloos en op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij Roda JC is vooralsnog geen sprake van een proefperiode, de club is niet echt meer op zoek naar een type Takak maar in de voetballerij weet je het natuurlijk nooit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!