Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stanley Aborah op proef in Duitsland


5 september 2006 - Stanley Aborah is de komende dagen op proef bij het Duitse Arminia Bielefeld, wat uitkomt in de Bundesliga. Afgelopen seizoen werd de Belgische middenvelder door Ajax verhuurd aan FC Den Bosch, in Amsterdam had men ondanks een doorlopend contract geen behoefte meer aan de speler.

Een woordvoerder van Bielefeld exclusief tegenover VoetbalPlus.nl: 'Aborah is bij onze club op proef. We kunnen de speler uitgebreid testen. De speler is momenteel clubloos en valt dus buiten de transfertermijn. We kunnen de speler indien hij bevalt ieder moment een contract aanbieden.'

Aborah zit volgens Bielefeld dus zonder contract. Opvallend aangezien hier tot dusver niets van bekend is geworden. Ajax weigerde de speler deze zomer zelfs aan andere clubs te verhuren, het was enkel bereid de speler te verkopen. Aborah zou anders in de zomer van 2007 de club transfervrij kunnen verlaten.

De 19 jarige middenvelder maakte afgelopen seizoen een grote indruk bij FC Den Bosch in de Eerste Divisie. In 21 duels kwam de speler drie maal tot scoren. Onder Ronald Koeman had de speler al zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax gemaakt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!