Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk heeft nieuwe hoofd jeugdopleidingen


6 september 2006 - RKC Waalwijk heeft Edwin de Wijs per direct aangesteld als de nieuwe hoofd jeugdopleidingen van de club. De Wijs was eerder al speler actief voor de Waalwijkse club en was de afgelopen twee jaar al jeugdtrainer. RKC Waalwijk moest op zoek naar een nieuw hoofd voor haar jeugdopleiding na het gedwongen vertrek van Leon Hutten.


De Wijs speelde als aanvaller ruim veertien seizoenen in het betaald voetbal. Voor RKC, NEC, De Graafschap, KV Kortrijk en Top Oss speelde hij in totaal 350 wedstrijden. In 2002 beŰindigde hij zijn voetbalcarriŔre bij Top Oss. De Wijs beschikt over de diploma's trainer/caoch 3 en trainer/coach 2. De Wijs zal ook de co÷rdinatie verzorgen voor de techniektraingen van zowel de jeugd, het beloftenelftal als de eerste selectie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!