Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sanderink eist geld terug van De Graafschap


7 september 2006 - Gerard Sanderink, voormalig hoofdsponsor en geldschieter van De Graafschap, wil een deel van zijn geld terug. Volgens eigen zeggen heeft Sanderink nog 85.000 euro te goed van De Graafschap."Maar ze betalen niet,” Aldus Sanderink die tussen 1999 en 2004 shirsponsor van De Graafschap was. Sanderink heeft zelf vijf jaar geleden de financiering van Ilja van Leerdam op me genomen.


„ Ik heb die transfer toen met privégeld be­kostigd”, stelt Sanderink in De Gelderlander. De ontwikkeling van Van Leerdam stagneerde, de speler werd dan ook niet doorverkocht. Na een seizoen op amateurbasis bij FC Eindhoven zit de middenvelder nu zelfs zonder club.

Volgens Sanderink heeft hij vorig jaar een vordering van 125.000 euro bij De Graafschap neergelegd. „ Een deel daarvan (40.000 euro, red.) is betaald”, geeft Sanderink te kennen in De Gelderlander. „ Het overige geld, zo’n 85.000 euro had ik op 1 juli van dit jaar moeten krijgen. Maar ik heb tot op heden niets ontvangen.”

„ Ik begin dit heel vervelend te vinden”, vervolgt de eigenaar van het IT- bedrijf Centric. „ Ik moet bedelen om m’n eigen cen­ten en dat is toch wel heel erg vreemd. Te meer omdat De Graafschap de club is met de hoogste begroting in de eerste divisie en wel in staat is allerlei spelers voor een goed salaris aan te trekken. Dat kan ik niet rijmen. Er moet snel een oplossing komen, want anders ga ik me be­zinnen over andere maatrege­len.”

De Graafschap wilde niet reageren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!