Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Prince Rajcomar traint met VVV Venlo


7 september 2006 - Nu zijn transfer naar het Belgische KVSK United is afgeketst traint Prince Rajcomar momenteel mee met VVV Venlo. De aanvaller is namelijk clubloos, voor zijn transfer naar KVSK United moest namelijk zijn nog doorlopende contract met FC Utrecht worden ontbonden wat dan ook gebeurd is.

Rajcomar houdt nu zijn conditie dan ook op peil bij VVV Venlo in de hoop daar mogelijk een contract te verdienen. Rajcomar doorliep de jeugdopleiding van Fortuna Sittard waar hij ook het eerste elftal haalde. De aanvaller maakte indruk en werd weggekocht door FC Utrecht. In de Domstad bleef de echte doorbraak uit, een verhuurperiode aan FC Den Bosch afgelopen seizoen kon daar niets aan veranderen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!