Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sunderland blijft aan Raimond van der Gouw trekken


8 september 2006 - Raimond van der Gouw keert dan mogelijk toch terug naar Engeland. Sunderland manager Roy Keane had de 43 jarige keeper van AGOVV Apeldoorn al graag als keeperstrainer aangesteld maar Van der Gouw wilde nog blijven keepen. Nu gaat Van der Gouw mogelijk in de winterstop naar Sunderland waar hij zal worden aangesteld als tweede doelman en keeperstrainer.


Sunderland stelde onlangs Roy Keane aan als manager van de club. De voormalig speler van Manchester United haalde al een aantal bekenden naar de club. Zo werd zijn voormalig ploeggenoot Dwight Yorke weer naar Engeland gehaald en een aantal ploeggenoten uit het nationale team van Ierland. Sunderland speelt momenteel in de onderste regionen van de Championship, het tweede niveau van Engeland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!