Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Patrick Kluivert nog niet in wedstrijdselectie


8 september 2006 - Patrick Kluivert is nog niet speelklaar om komend weekend voor PSV in actie te komen in het duel tegen Willem II. Ronald Koeman zal hem dan ook niet opnemen in zijn wedstrijdselectie. Dat is wel het geval bij Jan Kromkamp die komend weekend als rechtsback zijn debuut bij de regerend landskampioen zal gaan maken. Ook Mendez behoort tot de selectie.

Over Kluivert meldde Koeman het volgende: "We hebben nog geen beslissing genomen, we zullen de situatie eerst bekijken en dan bepalen wanneer hij speelminuten gaat krijgen. Het is onze taak om hem op het juiste moment te brengen. Liverpool zou een mogelijkheid kunnen zijn, aan de andere kant is dat natuurlijk het allerhoogste niveau. Daar zullen we ons over beraden. Maar hij moet natuurlijk ook gaan spelen om naar honderd procent toe te komen. Van alleen trainen kom je niet op honderd procent. Maar het gaat de goede kant op, hij heeft nu een pittig programma van acht, negen dagen in de benen. Patrick wil investeren en laten zien wat hij in zijn mars heeft"

Kromkamp en Mendez zijn ook opgenomen in de selectie tegen Willem II, een andere nieuweling de Braziliaan Diego Tardelli ontbreekt nog. De Braziliaanse spits is in eigen land nog enkele formaliteiten regelen. Ook Michael Lamey ontbreekt in de selectie, de verdediger heeft een blessure aan zijn scheenbeen.

Wedstrijdselectie PSV
Doel: Gomes, Moens
Verdediging: Addo, Alex, Da Costa, Kromkamp, Reiziger, Salcido
Middenveld: Afellay, Aissati, Cocu, Mendez, Simons, Väyrynen
Aanval: Beerens, Culina, Farfán en Koné.

Wed nu 15 euro GRATIS op Willem II-PSV

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!