Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ blijft koploper in Eredivisie


10 september 2006 - AZ blijft ook na de derde speeldag aan kop in de Eredivisie. De ploeg van Louis van Gaal rekende vanmiddag in Nijmegen af met NEC. Het werd in de Goffert 2-0. AZ speelde niet groots maar won wel zeer overtuigend. Shota Arveladze en Stijn Schaars waren vandaag de doelpuntenmakers.

Na 31 minuten spelen opende Shota Arveladze namens AZ de score. De Georgische aanvaller was ook belangrijk bij de tweede Alkmaarse goal. Arveladze was namelijk de aangever bij de 2-0 van international Stijn Schaars.

NEC speelde vandaag aardig mee met AZ, zoals de club ook al deed tegen PSV. De ploeg van Mario Been mist duidelijk routine en een echte afmaker anders had het AZ meer moeilijkheden bezorgd. Nu had AZ weinig last van NEC en neemt het de drie punten weer mee naar Noord-Holland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!