Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anton Janssen nieuwe trainer Jong PSV


12 september 2006 - Anton Janssen is de nieuwe trainer van Jong PSV. De voormalig speler van NEC en PSV, tot dusver werkzaam als coach van NEC A1, volgt Ernest Faber op die geheel onverwacht opstapte als coach van Jong PSV. Janssen tekende in Eindhoven een contract voor vier seizoenen. Jong PSV kent een zeer teleurstellende seizoenstart, het beloftenteam is in de competitie terug te vinden op de laatste plaats.


De 43 jarige Janssen op de website van PSV: "Ik had het heel goed naar mijn zin in Nijmegen, maar toen het verzoek van PSV kwam hoefde ik er niet lang over na te denken. Het is een hele mooie uitdaging waar ik zeer naar uitkijk."

Janssen vervolgt: "Ik wil eerste hier in Nijmegen alles goed afsluiten, daarna ga ik me voor honderd procent met PSV bezighouden. Ik heb nog te weinig kennis van de selectie van PSV om me daar over uit te laten. Ik kijk er in elk geval naar uit om te gaan werken met mensen die ik nog goed ken, onder wie Edward Sturing, Stan Valckx en ook Luc Nilis."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!