Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Partizan trakteert Groningen op 4-2 verlies


14 september 2006 - Het wordt nog zeer moeilijk voor FC Groningen om ten koste van Partizan Belgrado te plaatsen voor de groepsfase van de UEFA Cup. Vandaag leek de situatie in Belgrado uitzichtloos, maar door een treffer van Suarez in blessuretijd bleef de schade nog enigzins beperkt. Groningen verloor het duel vandaag namelijk met 4-2.


Al binnen een kwartier had Partizan Belgrado een 2-0 voorsprong in handen. Partizan Belgrado wist na drie minuten een strafschop te versieren, een regelrechte schwalbe, die werd benut door Nebosja Marinkovic. Later zou Zajic de tweede Servische goal maken. Zajic pikte de bal op het middenveld op, direct uit een uittrap van Bas Roorda, de speler kon tientallen meters overbruggen en schieten. Bij het schot van Zajic zag Roorda er niet goed uit. Nog voor rust zou het 3-0 voor Partizan Belgrado worden en leek Groningen compleet kansloos bij de return. Het was opnieuw Marinkovic die scoorde.

In de tweede helft kon FC Groningen beter spel laten zien. Door een doelpunt van Fledderus, na een klein uur spelen, bloeiden de Groningers verder uit. Groningen leek zelfs dichterbij te komen, maar opnieuw sloeg Partizan Belgrado toe. Opnieuw was het Zajic die scoorde, dit maal in de slotminuut. Diep in blessuretijd pakte Groningen door invaller Suarez nog een zeer belangrijke goal mee.

Groningen verliest met 4-2 in Belgrado van Partizan en zal over twee weken in de eigen Euroborg ook met minimaal twee doelpunten verschil moeten winnen om door te gaan. Het is zeker niet onmogelijk voor het elftal van Ron Jans.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!