Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lazovic scoort drie keer voor winnen Vitesse


23 september 2006 - Vitesse weet weer wat winnen is, na drie nederlagen op rij was Heracles Almelo vanavond in de Gelredome een gewillige prooi. Het elftal van Aad de Mos was in het thuisduel met 4-0 te sterk, Danko Lazovic tekende voor drie treffers. Zijn doelpuntenaantal komt daarmee op vijf waarmee hij topscorer is van de Eredivisie.


Binnen een half uur moest de Braziliaanse aanvalsleider Everton van Heracles met een knieblessure het veld verlaten. Het krachtsverschil tussen beide clubs werd daarmee nog groter als het al was. Na 37 minuten was er dan ook de terechte voorsprong. Lazovic tikte van dichtbij een voorzet van Youssouf Hersi in de goal.

In de tweede helft zou Lazovic nog twee keer scoren. Na 52 minuten en 75 minuten spelen kwam de Servische aanvaller tot scoren, beide in de rebound. Tussendoor maakte Anduele Prijor de mooiste goal van de avond door uit te halen na een hakje van Hersi.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!