Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV trakteert ADO Den Haag op vijfde nederlaag


23 september 2006 - PSV kon vandaag tegen ADO Den Haag nauwelijks overtuigen. Toch won het elftal van Ronald Koeman vanavond met 2-0. Opnieuw dus geen winst voor ADO Den Haag wat na vijf competitieduels nog altijd nul punten heeft.


ADO Den Haag begon vanavond goed aan het duel. De buitenspelers Elia en Verhoek waren een constante plaag voor de defensie van PSV. Het leverde echter te weinig mogelijkheden op om de druk op het doel van Gomes op te voeren. PSV had wel de grootste kans van de eerste helft. Een steekbal van Simons lanceerde Kone die oog in oog kwam met Stefan Postma, de doelman trad echter goed op en voorkwam een achterstand.

In de tweede helft zou PSV wel op voorsprong komen. Nadat Arouna Kone in botsing was gekomen met Stefan Postma wist hij Diego Tardelli te vinden. Na een klein uur spelen kon de Braziliaanse aanvaller daarmee zijn eerste PSV goal maken. Er waren nog al wat protesten van de Den Haag spelers. Bij het duel tussen Kone en Postma raakte de doelman zwaar geblesseerd. Postma liep een dubbele beenbreuk op.

Frustaties van de achterstand kwamen naar boven. Roy Beerens, die in het veld was gekomen voor de geblesseerde patrick Kluivert, werd eerst door Said Bakkati en later door Christiaan Kum bijna asociaal hard aangepakt.

PSV zou het duel afsluiten met een 2-0 zegen. Edison Mendez had nog het net weten te vinden uit een voorzet van Arouna Kone.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!