Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord ontsnapt aan puntverlies


24 september 2006 - Feyenoord heeft vandaag met veel moeite gewonnen van Excelsior. De bezoekers hadden in De Kuip geruime tijd het initiatief en verdienden misschien ook wel minimaal een gelijkspel. Feyenoord won het duel echter met 1-0. Bahia moest in de eerste helft na een botsing met ploeggenoot Greene van het veld, de Braziliaanse verdediger heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn jukbeen gebroken.


Feyenoord kon vanmdidag in de eigen Kuip nauwelijks imponeren. Naast de een-twee tussen Hofs en De Guzman die de 1-0 voor de Canadese middenvelder opleverde waren er eigenlijk nog meer twee grote mogelijkheden van Feyenoord waar te nemen. In de eerste helft schoot Pierre van Hooijdonk van dichtbij op de paal, in de tweede helft moest Zijm een inzet van Boussaboun van zijn eigen lijn halen.

De 2-0 van Feyenoord viel niet waardoor het een wedstrijd bleef die Excelsior grotendeels in handen had. Uit een voorzet van Bruins kopte Steur van dichtbij op de lat. Ook Slory dook een aantal malen gevaarlijk op voor het doel van Henk Timmer. Scoren deed Excelsior echter niet. Feyenoord wist de punten dus te behouden maar het spel bood weinig perspectief voor de toekomst.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!