Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ blijft ongeslagen in Eredivisie


24 september 2006 - AZ blijft ongeslagen in de Eredivisie. Vandaag boekte het in Limburg een knappe 2-0 uitzege op Roda JC. Vorige week was Roda JC nog in het eigen Parkstad Limburg Stadion te sterk voor Ajax.

Beide teams kregen in de eerste helft kansen op de openingstreffer. Roda JC en AZ waren aan elkaar gewaagd. Koevermans en Arveladze waren gevaarlijk voor AZ, terwijl Barry Opdam een inzet van Jamaique Vandamme van de doellijn moest afhalen.

Na rust nam AZ meer initiatief, mede door de inbreng van drie nieuwe spelers. Shota Arveladze opende na 69 minuten spelen de score. Tien minuten later stond het al 2-0. De voor Koevermans ingevallen Moussa Dembele was de doelpuntenmaker.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!