Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel voor FC Groningen


24 september 2006 - FC Groningen heeft vandaag in de eigen Euroborg punten verspeeld. Het elftal van Ron Jans kwam tegen RKC Waalwijk niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Door het resultaat verspeelde Groningen het uitzicht op een gedeelde koppositie met AZ.

Groningen begon vanmiddag nog wel zo goed aan het duel. Al na tien minuten spelen liet Erik Nevland het net bollen. In een uitverkochte Euroborg kregen beide teams na de 1-0 van FC Groningen kansen op een doelpunt, lange tijd bleef een goal echter uit.

In de tweede helft zou goudhaantje Tim Janssen opnieuw belangrijk zijn voor RKC Waalwijk. De talentvolle aanvaller, na rust in het veld gekomen voor Eddy Putter, scoorde na een klein uur spelen de gelijkmaker. In Groningen zou het bij deze 1-1 blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!