Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anders Due wil plaats in elftal terug


26 september 2006 - Anders Due is bij Vitesse niet langer basisspeler en daarom moest de Deense linkspoot opdraven in een wedstrijd van Jong Vitesse tegen AZ. Due neemt geen genoegen met een positie op de bank. "Ik ben niet naar Nederland gekomen om op de bank te gaan zitten", zegt de Deen stellig tegenover Omroep Gelderland. "Ik was kwaad toen ik hoorde dat ik ernaast stond."


De Deen kreeg wel tekst en uitleg van Aad de Mos. "De trainer vond dat hij het elftal moest veranderen en heeft er ook met mij over gesproken. Ik weet ook wel dat ik niet 100 procent heb laten zien. Ik moet het maar accepteren, maar ben er natuurlijk niet blij mee." De Deen werd afgelopen zomer voor zeker een miljoen euro naar Vitesse gehaald.

"Daar kan ik niks aan doen, dat geeft geen extra druk. Maar ik wil wel tonen dat ik het waard ben. Ik heb ook even moeten wennen hier, maar als een paar voorzetten van mij toevallig wel doelpunten hadden opgeleverd, had ik er nu gewoon ingestaan."

Due vindt zelf dat hij voor meerdere posities in aanmerking komt. "Ik speel het liefste aan de buitenkant links, maar kan ook als linkshalf spelen en achter de spits. En als het moet, kun je mij zelfs gebruiken als linksback." (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!