Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vonk geen technisch directeur WBA


26 september 2006 - Theo Vonk is het met West Bromwich Albion niet eens geworden over een functie als technisch directeur bij de Engelse club, zo meldt RTV Oost. De club uit de Engelse Championship, het tweede niveau van het land, heeft enkele gesprekken gevoerd met Vonk over een mogelijk dienstverbnad. West Bromwich Albion en Vonk werden het niet eens over de persoonlijke voorwaarden.

Vonk werd door zijn zaakwaarnemer en oud-prof Romeo Zondervan benaderd door West Bromwich. Momenteel is Vonk trainer van amateurclub De Tubanters uit Enschede. Vonk was in het verleden onder meer trainer van AZ en FC Twente, in Engeland deed hij ervaring op als Europese scout van West Ham United.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!