Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle bijna rond met Finse aanvaller


26 september 2006 - FC Zwolle is nog altijd op zoek naar versterking voor haar selectie. Trainer Jan Everse is al enige tijd druk in de weer om zijn netwerk aan te spreken voor mogelijke nieuwe spelers voor FC Zwolle. Over twee weken zal de Finse aanvaller Petri Oravainen een medische keuring ondergaan, als alles naar wens verloopt dan is de speler in november speelgerechtigd voor Zwolle.


Oravainen staat momenteel onder contract bij HJK Helsinki. De 23 jarige aanvaller, die zowel kan worden ingezet aan de linker- als rechterkant, heeft nog een contract tot het einde van het seizoen in Finland. Het komt er op en neer dat de speler vanaf november transfervrij de overstap naar Zwolle kan maken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!