Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Groningen en Jans langer met elkaar door


27 september 2006 - FC Groningen heeft het contract met trainer Ron Jans verlengd met 1 seizoen. De club uit het Noorden is zeer tevreden over het werk van de vrijdag 48 jaar wordende oefenmeester. Jans is inmiddels al vijf seizoenen werkzaam in Groningen en is na Foeke Booy de langstzittende coach in het betaald voetbal van Nederland.

Eind oktober 2002 werd Jans door FC Groningen aangesteld als hoofdcoach. Jans, op dat moment werkzaam als assistent-coach bij FC Emmen, volgde Dwight Lodeweges op. Tot dusver coachte Jans Groningen al 152 duels waarvan er 58 werden gewonnen.

Algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen: “Er liggen nog enorme uitdagingen en we denken die met elkaar te kunnen invullen. Door nu al met elkaar tot een nieuw akkoord te komen is er in een vroegtijdig stadium reeds duidelijkheid naar het volgende seizoen toe. Wij denken dat dit goed is voor de rust en continuďteit binnen de club.”

Jans kiest er bewust voor om zijn contract niet met enkele seizoenen te verlengen. “Dat zijn bewuste keuzes. Ik heb het prima naar mijn zin bij de club en we kijken gewoon per jaar of we met elkaar verder willen. Ik heb niet het gevoel dat mijn werk bij FC Groningen er al op zit. Een langdurig contract bindt beide partijen echter ook op momenten dat het misschien niet meer gewenst is. Nu is de periode dat we aan elkaar contractueel verbonden zijn te overzien en dat vind ik prima. Ik blijf vol ambitie meewerken aan het verder uitbouwen van de club.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!