Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kayserispor-AZ toch op televisie


28 september 2006 - RTL 7 heeft gisteravond laat alsnog een akkoord weten te bereiken met de Turkse zendgemachtigden over de uitzendrechten van het duel Kayserispor-AZ van vanavond. Na de 3-2 zege in Alkmaar kon het vanavond in Turkije nog een heet avondje gaan worden voor het elftal van Louis van Gaal.

Een thuisduel in de UEFA Cup ligt normaal gesproken in handen van de thuisclub die deze dan zelf moet gaan verkopen. Lange tijd vroeg Kayserispor de hoofdprijs voor deze rechten, om die reden haakte de NOS al in een eerder stadium af. Gisteren werd de club zich er van bewust dat ze er nu helemaal niets aan zouden verdienen en zochten toenadering. Met RTL wist Kayserispor nu een akkoord te bereiken.

RTL begint de uitzending vanavond om 18.55 uur, in Turkije wordt vijf minuten later afgetrapt. Volgens Van Gaal heeft AZ een kans van 60% om door te gaan. Wed nu 15 euro GRATIS op Kayserispor-AZ

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!