Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Feyenoord gaat door in Europa


28 september 2006 - Feyenoord heeft zich vanavond als derde Nederlandse club geplaatst voor de groepsfase van de UEFA Cup. Na de 2-2 in Bulgarije voldeed vanavond in de Rotterdamse Kuip een 0-0 gelijkspel. Opnieuw was Feyenoord niet groots maar in deze fase telt voor de Rotterdammers enkel het resultaat.

Groots was het vandaag in Rotterdam allerminst. Feyenoord ontbeerde de kwaliteit en de rust om Lokomotiv Sofia te trakteren op een grote nederlaag. De koploper van Bulgarije leek ook niet heel duidelijk naar Rotterdam te zijn gekomen om door te bekeren in de UEFA Cup, het had nauwelijks aanvallende intenties.

Lokomotiv Sofia viel voornamelijk op door het vele simuleren van blessures. Opvallend aangezien de club eigenlijk niets had aan tijdrekken, Feyenoord had door het 2-2 gelijke spel in Bulgarije de betere papieren. Lokomotiv moest vanavond in ieder geval tot scoren komen. Buiten een kans in de eerste helft, toen Genkov opdook voor Timmer en voorlong schoot, werden de aanvallende intenties van Lokomotiv niet duidelijk.

Ook in de tweede helft had Feyenoord weer het initiatief maar wist hier niet goed mee om te springen. Lokomotiv Sofia had de aanvallende knop ook nog niet gevonden waardoor beide keepers een relatief makkelijke avond hadden. Feyenoord gaat door het 0-0 gelijke spel dus evenals AZ en SC Heerenveen door naar de groepsfase van de UEFA Cup. Over drie weken is al de eerste ronde in de poules van in totaal vijf clubs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!