Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel verrassingen in eerste ronde UEFA Cup


28 september 2006 - Er hebben zich vanavond in de eerste ronde van de UEFA Cup een groot aantal verrassingen voorgedaan. Clubs uit de grote voetballanden werden gewipt uit het toernooi. Voor onder meer Hertha BSC, Olympique Marseille, Lokomotiv Moskou en Schalke '04 eindigde vandaag al het Europese avontuur van het seizoen 2006/2007.

Vanmiddag al werd Hertha BSC door het Deense Odense uitgeschakeld. Na een 2-2 gelijkspel in Berlijn verloor het elftal van Dick van Burik en Ellery Cairo vandaag in Denemarken met 1-0.

Olympique Marseille reisde met een 1-0 zege in de heenwedstrijd af naar het Tsjechische Boleslav. Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Franse ploeg maar na een 2-2 tussenstand werd het in de slotfase uiteindelijk 4-2 voor Boleslav waardoor het doorgaat naar de volgende ronde.

Schalke '04 trof in de eerste ronde een zware tegenstander in het Franse Nancy. In Gelsenkirchen werd het twee weken geleden nog 1-0 voor Schalke vandaag verloor men in Frankrijk met 3-1.

Bij onze Zuiderburen zorgde Zulte-Waregem voor een grote verrassing door Lokomotiv Moskou uit te schakelen. Nadat het in Rusland nog met 2-1 had verloren won de Belgische ploeg vanavond met 2-0.

Italiaanse clubs als Livorno en Parma, als ook de Franse clubs Lens en Auxerre maakten vanavond wel hun favorietenrol waar door zich te kwalificeren voor de volgende ronde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!