Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax eenvoudig langs Start


28 september 2006 - Ajax had vanavond geen enkel probleem met de Noorse laagvlieger IK Start. In de Amsterdam Arena trad trainer Henk ten Cate aan met een groot aantal spelers die normaal gesproken op de bank zitten. Het was allemaal mogelijk na de 5-3 overwinning twee weken geleden in Noorwegen, vandaag werd het 4-0.

Marcus Rosenberg mocht Ajax al na zes minuten in het duel op voorsprong zetten. De Zweedse aanvaller scoorde na zes minuten de openingstreffer, nog binnen het half uur spelen maakte Rosenberg er 2-0 van. Toen Grygera er nog voor rust 3-0 van maakte was dat voor Ten Cate het startsein bij de rust de festiviteiten te laten aanvangen.

Kenneth Vermeer mocht namelijk in officieel verband zijn debuut maken in het eerste elftal van Ajax. Vermeer verving Gentenaar die normaal gesproken de tweede keus is achter Maarten Stekelenburg. Klaas-Jan Huntelaar werd rust geschonken, Ryan Babel was zijn logische vervanger.

In de tweede helft werd het uiteindelijk nog 4-0 door een treffer van Ryan Babel. Het zal trainer Henk ten Cate tevreden hebben gesteld dat spelers als Lindenbergh, De Mul en Rosenberg zo hun minuten kunnen pakken in het eerste elftal. Mogelijk dat Ten Cate op een aantal posities een roteringssysteem kan gaan invoeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!