Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen dient Europese lijst in


17 juni 2003 - Afgelopen week heeft SC Heerenveen een voorlopige spelerslijst ingediend voor de Intertoto Cup van dit seizoen. Opvallend is dat Heerenveen een aantal belangrijke spelers niet op de lijst hebben staan.

19 juli zal SC Heerenveen beginnen aan het Europese avontuur en daarvoor heeft men een lijst van 23 spelers ingediend. Zoals verwacht is huurling John de Jong niet aangemeld. SC Heerenveen huurde de speler van PSV, nu wil de Eindhovense club hem verkopen maar de ploeg van Foppe de Haan heeft geen trek in het betalen van een transfersom.

Daarnaast ontbreken ook Daniel Jensen en Mika Nurmela op de lijst. Beide spelers hebben deze zomer een aflopend contract maar tot dusver nog steeds geen club gevonden. Het Scandinavische duo heeft wel de garantie mochten ze geen club vinden kunnen ze altijd bij Heerenveen blijven.

Opvallend is verder de inschrijving van een groot aantal spelers van de beloften. Bij de achterste linies gaat het om Boy Waterman (keeper), Marcel Seip en Jerrel Wolfgang, op het middenveld zien we de namen van Thomas Präger, Mark Jan Fledderus, Hannu Haarala en Jos Hooiveld, en naast Georgios Samaras mag ook Antonio Correia hopen op speelminuten. Van deze negen spelers wachten er vier nog op hun debuut in het eerste. (SC.Heerenveen.org / UEFA)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!