Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC wint met 2-0 van Heracles


29 september 2006 - Mario Been heeft dan eindelijk zijn eerste overwinning als trainer van NEC te pakken. Nadat zijn elftal er de afgelopen vijf duels niet in was geslaagd om te winnen, pakte men vandaag in de eigen Goffert de volel winst tegen Heracles Almelo. NEC won met 2-0.


NEC kende natuurlijk geen gemakkelijke completitiestart, in de eerste vijf duels stonden enkel ontmoetingen op het programma met clubs die dit seizoen in Europees verband actief zijn. Vandaag kon Heracles wel aan de zegekar worden gebonden.

NEC was zeker in de eerste helft een maatje te groot voor Heracles. De thuisploeg vergat het echter voor rust af te maken. Enkel Said Boutahar wist met een schitterende treffer Martin Pieckenhagen te passeren.

In de tweede helft kwam er meer druk van Heracles en hield Babos NEC zelfs op de been. Opnieuw was Boutahar belangrijk. Op aangeven van invaller Rutger Worm wist de middenvelder ook de tweede Nijmeegse treffer te scoren en zijn elftal daarmee de eerste drie punten van het seizoen te schenken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!