Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Klaas-Jan Huntelaar enkele weken uit de roulatie


30 september 2006 - Klaas-Jan Huntelaar heeft zich bij bondscoach Marco van Basten afgemeld voor de komende twee kwalificatiewedstrijen tegen Bulgarije (7 oktober) en AlbaniŽ (11 oktober). De aanvaller van Ajax kampt met een enkelblessure en zal twee tot vier weken uit de roulatie zijn. Van Basten heeft nog geen vervanger opgeroepen.


Huntelaar kampt met een blessure aan zijn linkerenkel. Onderzoek heeft uitgewezen dat de enkelband is beschadigd, zodoende moet de aanvaller rust houden. Van Basten heeft nu nog de keus uit Dirk Kuijt en Jan Vennegoor of Hesselink. Laatsgenoemde moest vandaag een competitieduel van Celtic laten schieten eveneens vanwege een enkelblessure. Mogelijk dus dat Van Basten Ruud van Nistelrooij laat terugkeren in zijn selectie, al lijkt die kans miniem.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!