Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sturing hoopt op komst Ilic


29 november 2003 - Edward Sturing is zeer gecharmeerd van Aleksandar Ilic, de 34-jarige verdediger van Anderlecht, die op het wensenlijstje van Vitesse staat. Sturing bekeek de ServiŽr zelf en hoopt hem in de winterstop te kunnen inlijven. "Het is een goede speler, die ik graag zou willen hebben", reageerde Sturing, die zijn hoop ook nog steeds vestigt op aanvaller Yordi van Real Zaragoza.

"Het is even afwachten wat er mogelijk is", aldus Sturing. Ilic, een linksbenig, sterke en snelle centrumverdediger, valt bij Anderlecht buiten de boot. Volgens Vitesse-scout Bosco Busrsac is de voormalig international een 'grote speler'. "Hij is misschien wel beter dan Stefanovic", aldus de Joegoslaaf. (De Gelderlander)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!