Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw knie-operatie voor Nigel de Jong


19 oktober 2006 - Opnieuw moet Nigel de Jong onder het mes. Komende maandag wordt de middenvelder van Hamburg en het Nederladns Elftal in Amsterdam geopereerd aan zijn rechterknie. April dit jaar werd hij ook al aan deze knie geopereerd. De Jong kampte sinds enkele weken opnieuw met problemen aan dit gewricht.


De Jong kampt al enkele weken met knieproblemen. Toch weerhield hem er dat niet van om met het Nederlands Elftal te spelen tegen Bulgarije en AlbaniŽ als ook voor Hamburg in actie te komen. Nu moet er toch een orthopeet aan te pas komen om zijn klachten te verhelpen.

Opnieuw een tegenvaller voor HSV. De ploeg is zowel in de competitie als in de Champions League met een teleurstellende reeks bezig. Trainer Thomas Doll krijgt ook steeds minder keus. David Jarolim, Mehdi Mahdavikia, Guy Demel, Bastian Reinhardt, Vincent Kompany en RaphaŽl Wicky zijn door schorsingen en blessures ook al enige tijd uitgeschakeld. Rafael van der Vaart is juist weer op de weg terug en hoopt op korte termijn weer te kunnen aanhaken.

Voetbalreizen naar Hamburg? Kijk eens op www.voetbalreizen.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!