Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Celtic voorlopig zonder Vennegoor of Hesselink


19 oktober 2006 - Jan Vennegoor of Hesselink blijft tobben met zijn enkel. De aanvalsleider van Celtic heeft nu in goed overleg met de medische staf van de Schotse topclub besloten om twee tot drie weken rust te nemen. Vennegoor of Hesselink kampt al enige tijd met problemen aan het gewricht en hoopt dat het nu met rust zal overgaan.

Afgelopen weekend verergerde de blessure van Vennegoor of Hesselink zich in het competitieduel tussen Celtic en Dundee United. Door de blessure zal de aanvaller nu een aantal belangrijke duels van Celtic noodgedwongen moeten missen. Zo zal hij waarschijnlijk niet in actie komen in het Champions Leagueduel tegen Benfica (1 november) waar een plaats in de volgende ronde van het miljoenenbal op het spel staat, terwijl ook zijn inzetbaarheid in de topper tegen Hearts (4 november) uiterst onzeker is.


'Het is heel teleurstellend, want dit zijn juist de wedstrijden waarvoor ik naar Celtic kwam', aldus de aanvaller. 'Ik had geen enkele kans om deze week tegen Benfica te spelen, en als ik eerlijk ben dan denk ik dat ik de komende twee, drie weken niet zal spelen.'

Informatie over voetbalreizen naar Glasgow? www.voetbalreizen.nlVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!