Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shinji Ono niet naar Oost-Aziatisch kampioenschap


1 december 2003 - Shinji Ono kan komende zondag gewoon voor Feyenoord spelen tegen ADO Den Haag. De Japanse middenvelder lijkt weinig problemen meer te ondervinden aan zijn lever, waardoor hij gisteren het veld voortijdig per brancard moest verlaten. Tevens is hij door de Japanse bondscoach Zico niet opgeroepen voor de Oost-Aziatische kampioenschappen.


Gisteren werd een vlammend schot van zijn teamgenoot Robin van Persie, Shinji Ono fataal. Ono zag de bal niet aankomen en kreeg hem vol op zijn lever en raakte bijna buiten westen. Ono werd door Ajax doelman Bogdan Lobont en het EHBO-personeel bij positieven gehouden. Er werd sowieso verwacht dat Ono volgende week niet inzetbaar zou zijn, vanwege het Oost-Aziatische kampioenschap wat van 4 tot 10 december zou worden gehouden.

Het Oost-Aziatische kampioenschap komt niet voor op de officiŽle internationale FIFA-kalender. Daarvoor zijn clubs niet verplicht de speler af te staan. Toch zit er veel prestige aangezien de toplanden van Azie elkaar zullen ontmoeten. China, Japan en Zuid Korea zullen samen met Hong Kong deelnemen. Eerder liet men uit Zuid-Korea al weten Chong-gug Song niet te zullen oproepen als wel de PSV spelers Ji-Sung Park en Young-Pyo Lee. De Japanner Toshiya Fujita is wel opgeroepen voor het toernooi en heeft gehoor gegeven aan de oproep.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!