Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Slory en Bruins over Feyenoord: Wel contact geen contract


25 oktober 2006 - Het is nog allerminst zeker of Andwele Slory en Luigi Bruins komende zomer daadwerkelijk de overstap maken van Excelsior naar Feyenoord. Journalist Johan Derksen kwam met dit nieuws in het programma Voetbal Insite, vandaag wordt in het Algemeen Dagblad gemeld dat er wel contact is tussen de partijen maar nog geen contract.


Luigi Bruins is serieus in beeld bij Feyenoord dat kan niet worden ontkend. Feyenoord heeft zich al voor een gesprek gemeld met de 19 jarige middenvelder van Excelsior, die dit seizoen zijn debuut maakte bij Jong Oranje. Bruins heeft bij Excelsior nog een contract tot en met de zomer van 2008. Naast Feyenoord zouden ook AZ, PSV en een aantal andere Eredivisieclubs interesse hebben. Bruins gaf al eens eerder aan Feyenoord een mooie club te vinden maar dat het niet noodzakelijk is dat hij zijn loopbaan in de Kuip zal vervolgen.

Ondertussen heeft Andwele Slory komende zomer een aflopend contract bij Excelsior. Feyenoord heeft echter al enige tijd een eerste optie op de speler. Vanwege de samenwerking tussen Excelsior en Feyenoord willen nieuwe spelers van Excelsior vaak dat Feyenoord een optie op een speler heeft. In het verleden was dat bijvoorbeeld ook het geval bij Santi Kolk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!