Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda pakte volle winst in slotfase


26 oktober 2006 - NAC Breda pakte vandaag in de slotminuut de drie punten bij het treffen met FC Utrecht. In Breda leek het duel lange tijd te gaan eindigen in 1-1. Via Arne Slot pakte NAC Breda echter alsnog de drie punten waardoor het elftal van Ernie Brandts vaster in de middenmoot komt te staan.

Al na negen minuten spelen kwam NAC Breda op een 1-0 voorsprong, het was Patrick Zwaanswijk die tot scoren kwam. Zwaanswijk haalde van afstand uit en Utrecht doelman Vorm was kansloos. Het zou bij het duel, waar opvallend veel overtredingen werden gemaakt en zeven gele kaarten werden gegeven, tevens de 1-1 ruststand betekenen.

In de tweede helft kwam FC Utrecht al snel op gelijke hoogte. Fortune tekende op aangeven van Kopteff al na vijf minuten voor de gelijkmaker. Lange tijd leek het in Breda in 1-1 te gaan eindigen. Wel was NAC een aantal malen dichtbij de drie punten, zo trof Penders met een kopbal de lat. Uiteindelijk werd invalller Arne Slot matchwinner door NAC alsnog de drie punten te schenken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!