Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duitsland al op zoek naar nieuwe tegenstander


1 december 2003 - De KNVB en de DFB, de Duitse voetbalbond, hebben besloten geen oefenduel tegen elkaar te spelen. Officieel is het nog niet maar uit de wandelgangen heeft VoetbalPlus.nl vernomen dat Duitsland inmiddels op zoek is naar een goede tegenstander voor een oefenduel. Eigenlijk zouden Nederland en Duitsland elkaar op 18 februari in De Kuip treffen maar doordat beide landen in dezelfde poule zijn ingedeeld op het EK gaat dat niet door.


Inmiddels heeft Duitsland contact gezocht met Schotse en Griekse voetbalbond. Beide landen beschikken over een Duitse bondscoach en zijn tevens van een aardig niveau. Griekenland is gekwalificeerd voor het EK, Schotland werd natuurlijk uitgeschakeld door Oranje. Schotland lijkt de voorkeur te genieten bij de Duitsers, de ploeg van Berti Vogts speelt ook al in de kwalificatiewedstrijden tegen de Mannschaft van Voller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!