Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint met 2-0 in en tegen Heerenveen


28 oktober 2006 - Ajax blijft voorlopig koploper in de Eredivisie. De op het oog moeilijke uitwedstrijd in en tegen SC Heerenveen werd vanavond met 2-0 gewonnen. Tom de Mul en Wesley Sneijder tekenden voor de Amsterdamse treffers.

Na zeventien minuten spelen werd Tom de Mul door een schitterende steekpass van Wesley Sneijder gelanceerd. De Belgische aanvaller van Ajax kwam schuin voor het doel van Brian Vandenbussche maar wist hier goed mee om te gaan. Met de buitenkant van zijn schoen wist hij de 1-0 voor Ajax te scoren.

In het vervolg van het duel probeerde Heerenveen nog wel op gelijke hoogte te komen maar wist men uiteindelijk niet te scoren. Ajax deed dat een kwartier voor tijd nog wel. Een vrije trap van Wesley Sneijder bezorgde Ajax een 2-0 overwinning. De afgelopen jaren had Ajax het nog bijzonder moeilijk in en tegen Heerenveen, nu waren de drie punten voor de Amsterdammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!