Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brutil Hosť op proef bij Cambuur


1 december 2003 - Brutil Hosť krijgt opnieuw een kans in het betaald voetbal. De loopbaan van de aanvaller dreigde tot enkele malen te eindigen maar telkens kwam er weer een club die geloofde in zijn kwaliteiten. De aanvaller was in de jeugd van Ajax een sensatie maar kon dit nooit een lange periode waarmaken in het betaald voetbal. Nu kan hij dus mogelijk aan de slag bij Cambuur.

Hosť zal drie weken op proef zijn bij Cambuur waarna zal worden besloten of hij een contract zal krijgen. Opvallend is dat Cambuur mogelijk gaat beschikken over drie internationals van de Nederlandse Antillen. Naast de spits werden ook Rocky Siberie en Angelo Martha gevraagd door de voetbalbond van de Antillen of men interesse had om voor de eilandengroep te gaan spelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!